FAQ

Waar en wanneer is MGC Experience 2018?
MGC Experience 2018 wordt gehouden in het WFC in Amsterdam (Koningin Wilhelminaplein 13, Amsterdam). Station Amsterdam – Lelylaan of A10 afslag 6. Voor de exacte route omschrijving kijk je op de routepagina. MGC Experience 2018 is van 10:00u tot 20:00u.

Waarom is MGC experience verhuist van Utrecht naar Amsterdam?
We hoeven niemand uit te leggen dat het organiseren van een evenement veel tijd kost en dat het vooral erg duur is. Het duurste van een evenement is de locatie. Het was voor ons gewoon niet meer te betalen om in Utrecht te blijven. De locatie in Amsterdam is groter en goedkoper. Op deze manier kunnen we toch MGC Experience door laten gaan!

Waarom was er geen 2017 editie?
Dit had drie redenen:

  1. De duurder geworden locatie.
  2. Privé drukte bij een aantal van de organisatoren.
  3. De overvolle eventkalender aan het einde van het jaar.

Ik wil graag standhouder / dealer worden bij MGC Experience 2018. Hoe doe ik dat?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, nieuwe standhouders. Aanmelden als dealer: wilbert@tomocon.nl Aanmelden als craft / ambacht: dealer@mgcexperience.com . Algemene informatie of een activiteit aanmelden: info@mgcexperience.com
Let op: Stichting Tomo produceert voor MGC Experience 2018 de dealermarkt en doet de website / SEO / marketing. Alle andere content wordt gedaan door de MGC crew. Alle vragen, aanmeldingen, activteiten etc moeten daarom naar info@mgcexperience.com.
Houd er rekening mee dat er geen bootleg (nep-artikelen) verkocht mogen worden en dat er zeer strenge kwaliteiteitseisen zijn indien je als cateraar wil komen! Stuur ons gerust een mailtje om meer informatie.

Ik ben jonger dan 13, mag ik naar MGC Experience 2018?
Ja zeker wel! Iedereen is welkom, maar als je 12 of jonger bent, moet je vergezeld worden door een verstandige volwassene.

Wanneer ontvang ik mijn ticket?
Alle tickets worden direct na aankoop verstuurd naar je mailadres. Heb je na 30 minuten nog steeds geen tickets, neem dan contact op met yourticketprovider: 030-2040258

Ik heb een ticket besteld, maar ben deze kwijt?
Ga naar httpss://www.yourticketprovider.nl/ticketopvragen of bel 030-2040258

Hoe kom ik bij MGC Experience 2018?
Met de trein? Ga dan naar Station Amsterdam – Lelylaan. Vanuit daar is het 5 minuten lopen naar de hoofdingang.

Met de auto? Neem afslag 6 op de A10 en volg de borden “WFC” naar de parkeergarage. Vanuit de parkeergarage loop je zo de hoofdingang in.

Kan ik een besteld ticket annuleren?
Je kunt bestellingen tot 24 uur na aankoop annuleren. Annuleren na 01-09-2018 is niet meer mogelijk. Houd er rekening mee dat de administratiekosten voor de annulering euro 8,45 bedragen en dat dit vooraf betaald moet worden.

Mag ik tickets doorverkopen?
Ja, dit mag, mits je dezelfde prijs vraagt als je er voor betaalt hebt!

Ik wil graag meehelpen bij MGC Experience 2018 als gopher!
Super dat je ons wil komen helpen! Stuur even een mail naar info@mgcexperience.com met daarin je volledige naam, mobiel telefoonnummer en geboortedatum (voor de verzekering). Houd er wel rekening mee dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn!

Ik kom met de auto. Waar kan ik parkeren?
Parkeren kan in de parkeergarage van het WFC. Let op, dit is betaald parkeren en de tarieven zijn aan verandering onderhevig. Betalen kan bij de automaat in de parkeergarage.

Is een aanmelding voor een workshop of lecture verplicht?

Nee, alle workshops en lectures hebben een vrije inloop.

Ik heb mijn ticket binnen gekregen via de mail. Kan ik de barcode via mijn smartphone laten scannen?
Geen probleem! Onze scanners kunnen ook vanaf mobiel scannen. Maarrrrr……: alleen met scherm op maximale helderheid, geen gebogen scherm, geen barsten.

Scannen vanaf mobiel kost meer tijd dan vanaf papier. Help de andere bezoekers door ze korter te laten wachten en print je ticket indien je daar de mogelijkheid toe hebt!

Je hebt dus geen recht op toegang indien je binnen wil met een bankafschrift, betalingsbewijs, screenshot, bevestigingsmail etc. etc.

Mag ik zelf eten meenemen naar MGC Experience 2018?
Ja hoor. Je mag het alleen niet opeten / opdrinken! Er is geen tassencontrole of iets dergelijks, maar het nuttigen van eigen consumpties is verboden. Doe ons een lol en houd het gezellig, nuttig je eigen eten gewoon buiten het gebouw. Dan doet er niemand moeilijk!

Mag ik een tas meenemen?
Ja dat mag. In het hele gebouw zijn tassen toegestaan.

Ik wil als journalist naar MGC Experience 2018 komen. Hoe meld ik me aan?
Pers kan zich aanmelden door een mail te sturen naar info@mgcexperience.com Doe dit uiterlijk 3 weken voorafgaand aan het event.

Kan ik pinnen?
Ja, in de centrale hal op de begane grond staat een geldautomaat van ABN-AMRO. Bij de dealerroom verschilt het per dealer of zij wel of geen pin-automaat hebben.

Mag ik tijdens de conventie een cosplay wapen meenemen?
Regels zijn als volgt. Wapens mogen mits:

1) Nep en als zodanig herkenbaar.
2) Niet gevaarlijk/hinderlijk zijn voor andere bezoekers.
3) Deze niet van harde materialen gemaakt zijn.

Lees hier ook over bij onze huisregels.

Kan ik MGC Experience 2018 bezoeken met een rolstoel?
Ja, dit is mogelijk. Alle ruimtes zijn met een rolstoel toegankelijk.

Ik heb een vraag die hier niet bij staat.
Stuur dan een mail naar info@mgcexperience.com